logo DOMOV     PREDSTAVITEV     ZA PODJETJA     PONUDBA RAČUNALNIŠKE OPREME     CENIK

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

PREDSTAVITEV

Duo predstavlja partnerski odnos med nami in vami kot uporabnikom naših storitev. Pozorno prisluhnemo vašim željam in potrebam ter si jih prizadevamo izpolnjevati urgentno, kakovostno in po ugodni ceni.

foto

Kaj delamo

Na pomoč nas lahko pokličete ob kakršnikoli zagati, ki jo imate s svojim prenosnim ali namiznim računalnikom, saj bomo poskrbeli, da bo deloval brezhibno, da bo prilagojen vašim zahtevam in potrebam, da bo vsa programska oprema nameščena pravilno in da boste imeli znanja, ki jih potrebujete za brezskrbno delo z računalnikom v pisarni in svojem domačem okolju.

Kako delamo

Pridemo k vam in napako poskušamo odpraviti na samem kraju. Če pa presodimo, da je napaka zahtevnejša, računalnik odpeljemo na servis in vam ga popravljenega pripeljemo nazaj. Prevzem in dostava prek kurirske službe sta mogoča kjerkoli v Sloveniji. Večino napak programske opreme lahko odpravimo na daljavo. Lahko vas učimo tudi računalniških znanj in spretnosti na vašem domu, v vaši pisarni ali na sedežu Dua v Kranju.

Kje delamo

Hitri računalniški servis in pomoč nudimo v naslednjih mestih in njihovi okolici: Ljubljana, Kranj, Škofja loka, Medvode, Šenčur, Kamnik, Domžale, Preddvor, Tržič, Golnik, Naklo, Jezersko, Žiri, Železniki, Podnart, Radovljica, Lesce, Begunje, Bled, Bohinjska Bistrica, Jesenice in Kranjska gora. Za obiske na terenu do oddaljenosti 25 kilometrov od Kranja ne zaračunavamo potnih stroškov.
      Servisa prenosnih in namiznih računalnikov pa ne nudimo le na Gorenjskem in v Ljubljani z okolico, ampak sta prevzem okvarjenega in dostava popravljenega računalnika prek kurirske službe mogoča kjerkoli v Sloveniji. Skupen strošek prevzema in dostave (do 15 kg) z DDV je 10,00 EUR.

Odzivni čas

Na vaš klic se bomo odzvali v najkrajšem možnem času, običajno takoj ali v nekaj urah. Če bo serviser vaš računalnik odpeljal s seboj na servis, ga bo običajno še istega ali pa naslednjega dne popravljenega pripeljal nazaj.

Garancija

Za opravljene storitve zagotavljamo garancijo. Vgrajene nove komponente imajo garancijo proizvajalca, za rabljene komponente pa je garancija devetdeset dni.

Način plačila

Trenutno lahko sprejemamo le gotovinska plačila in nakazila na transakcijski račun.

 
KONTAKT

040 463 489
Sašo Šegula Prosenc s.p.
Drolčevo naselje 11, Kranj

040 837 057
Sandi Flander s.p.
Golnik 46, Golnik

servis@duo.si

delovni čas:
Pon.-pet.: 8. - 16. ure, dostava in prevzem računalnikov do 19. ure. Sob.: 8. - 12. ure. Pokličete nas lahko vsak dan do 19. ure, razen ob nedeljah in praznikih.

Potnih stroškov za servis v oddaljenosti do 25 km od Kranja ne zaračunavamo.